Hati Tanpa Rasa

Ini merupakan drama menarik,Hati Tanpa Rasa yang dibarisi pelakon-pelakon hebat seperti Redza Rosli dan juga Scha elinnea tau.

Ia akan ditayangkan di slot samarinda tv3 dan merupakan adaptasi dari sebuah novel heartless tulisan ateen khalid.  


Hati Tanpa Rasa


Info Drama Hati Tanpa Rasa

Bagi yang tak tahu, drama ini akan ditayangkan pada setiap hari isnin hingga khamis jam 10 malam. Skripnya ditulis oleh Nieza Nahar dan  Ateen Khalid, manakala pengarahnya pula adalah Emi Sufian

Pelakon-pelakon yang terlibat adalah Redza Rosli, Scha Elinnea, Yasmin Khalid, Ayra Messi, Khalida Balqis, Jasmin Hamid, Syarafi Sudarmaji, Azim Yusof, Lisdawati dan Zuhairi Ibrahim.

Watak-watak dalam drama ini terdiri daripada pelakon Redza Rosli sebagai Naufal Nidham, pelakon Scha Elinnea sebagai Nur Kaisara dan Yasmin Khalid sebagai Dr Irina

Sinopsis Hati Tanpa Rasa

Drama ini mengisahkan tentang nur kaisara. Dia sangat dahagakan kekayaan sehinggakan dia sanggup derhaka kepada ibu bapanya. Nidham menawarkan kerja kepada Kaisara dan dia menerima tawaran tersebut dengan harapan dia akan dapat gaji besar.

Tetapi sebenarnya, Nidham beri kaisara kerja sebagai driver dia sahaja. Bagi nidham, perangai kaisara perlu diajar kerana nampak keterlaluan. Dapatka nidham mengajar erti akhlah kepada Kaisara.


Post a Comment

Previous Post Next Post