Tidak ada Berat Sebelah - Tok Ram

Tidak ada Berat Sebelah - Tok Ram. Seringkali kita mendengar keluhan dari peminat gegar vaganza yang akan sentiasa menunding jari mereka kepada juri pertandingan itu. Kali ini, Tok ram menjadi mangsa warga net apabila mereka mendakwa tok ram pilih kasih terhadap peserta TOM. Ini kerana tok ram sering kali memuji persembahan tom di dalam konsert gegar vaganza setiap minggu.


Tidak ada Berat Sebelah - Tok Ram


Tidak ada Berat Sebelah - Tok Ram

Dalam satu temubual bersama dengan gempak selepas konsert, Tok ram atau lebih dikenali sebagai dato ramli ms berkata tiada istillah pilih kasih atau berat sebelah dalam pemarkahannya.

“Sudah benda tu (pilih kasih) dah terjawab la bila Tom tersingkir. Orang dekat luar tu, dia punya jari, internet... dia punya suka la. Masuk telinga kanan, keluar telinga kiri.

“Benda yang betul, saya terima dan cuba baiki diri saya. Benda yang macam internet, line dia punya… sila dan tak apa saya tak ada hal.

“Sudah tentu dalam laman sosial ni ada macam-macam dan itu perkara biasa bagi saya. Nak kata berat sebelah tu tidak, ni adalah satu-satunya program yang saya suka, un-touch the jury punya part,” katanya kepada gempak.


Post a Comment

Previous Post Next Post