Drama Bukan Lelaki Terhebat Episod 11

 Drama Bukan Lelaki Terhebat Episod 11. Drama ini memiliki 15 episod dan ditayangkan sejak 26 januari 2023 yang lalu pada setiap hari isnin hingga khamis jam 10 malam. Jaden, seorang pengawal peribadi yang mengamalkan hidup bebas dan liar. Dia jatuh cinta dengan perempuan simpanan bosnya, Ariana dan mereka berdua telah merancang untuk melarikan diri bersama-sama untuk memulakan hidup bersama. Apabila bosnya mendapat tahu, dia memberi arahan untuk menghapuskan kedua-dua mereka. 


Drama Bukan Lelaki Terhebat Episod 11


Drama Bukan Lelaki Terhebat Episod 11

Namun, nasib Jaden baik apabila dia terselamat setelah seorang gadis kampung, Seri Dhia mendapati dia tidak sedarkan diri di kebun getah bapanya dan membawanya pulang ke rumah. Kedua-duanya mula rapat dan kemudian jatuh cinta antara satu sama lain. Namun, keadaan menjadi kacau apabila Ariana, yang dianggap sudah mati, tiba-tiba muncul kembali ke dalam hidup Jaden.


Pelakon: Adam Lee, Sweet Qismina, Halim Radzi, Omar Abdullah, Rashidah Jaafar, Hasnul Rahmat, Anies Hannani, Ameerul Asyraf, Harissa Adlynn, Arash Mohd, Zalfa Zin, Puteri Balqis, Zarina Zainuddin, Sham Visa

👇👇Post a Comment

Previous Post Next Post