Sinopsis Drama The Real Has Come !

Drama The Real Has Come ini merupakan kdrama yang mengisahkan tentang seorang pengajar bahasa korea yang tiba-tiba menjadi terkenal dan menjadi selebriti Internet. 


Drama ini mula ditayangkan di saluran KBS2 mulai 25 Mac 2023 dan dijangka akan habis pada 10 September 2023 nanti. Memiliki 50 episod keseluruhannya dan mempunyai durasi masa 1 jam 20 minit untuk setiap episod. Had umur penonton pula ada untuk 15 tahun keatas sahaja tau..


Sinopsis Drama The Real Has Come !


Juga dikenali sebagai 진짜가 나타났다! dan  The Real Thing Appears , Jinjjaga Natanassda! , Jinjjaga Natanassda , 진짜가 나타났다 , The Real Deal Has Come!. Skriip drama ini ditulis oleh Jo Jung Joo dan diarahkan oleh Han JOON sEO. Drama ini bergenre romantik tau.

Sinopsis The Real Has Come ! 

Drama ini mengisahkan tentang Oh Yeon Doo ialah seorang pengajar bahasa Korea yang menyampaikan kuliah dalam talian – dan telah menjadi seorang selebriti internet. 

Sementara itu, Gong Tae Kyung adalah pakar perbidanan dan sakit puan yang berbakat dari keluarga berprestij yang pakar dalam rawatan kemandulan. 

Dia tidak berniat untuk berkahwin. Kedua-duanya gembira dengan kehidupan mereka, dan fikir mereka berjaya...sehingga Oh Yeon Doo mendapati dia hamil!


Kedua-duanya memutuskan untuk cuba membina hubungan kontrak yang "palsu" - dan Gong Tae Kyung meyakinkan Oh Yeon Doo untuk menjadi "isterinya."

 Tetapi langkah ini terbukti rumit. Jang Se Jin, cinta pertama Gong Tae Kyung yang kurang ajar - kini seorang tokoh yang berkuasa di firma besar - mahu bersuara dalam semua ini. 

Juga apa yang tidak percaya tentang semua ini ialah penglibatan teman lelaki Oh Yeon Doo dan penasihat pelaburan Kim Joon Ha. Adakah Cupid dapat menyelesaikan kekusutan percintaan ini?

Info Pelakon

Dalam drama The Real Has Come, Pelakon utama dalam drama ini adalah 


 1. Baek Jin Hee sebagai Oh Yeon Doo
 2. Ahn Jae Hyun sebagai Gong Tae Kyung
 3. Cha Joo Young sebagai Jang Se Jin
 4. Jung Eui Jae sebagai Kim Joon Ha


Pelakon pembantu


 1. Kang Boo Ja sebagai Eun geum sil
 2. Hang Yo Sub sebagai Gong Chan Shik
 3. Cha Hwa Yun sebgaai Lee In Ok
 4. Kim Hye Ok sebagai Kang Bong Nim
 5. Km Chang Wan sebagai Jang Ho
 6. Ryu Jin sebagai Kang dae sang
 7. Choi Dae Chul sebagai Gong Chun Myung
 8. Yoon Joo Hee sebagai Yeon soo Jeong
 9. Kim Sa Kwon sebagai Cha Hyun Woo.
 10. Choi Ja Hye sebagai Gong Ji Myeong
 11. Lee Kan Hee sebagai Joo Hwa Ja
 12. Choi Yoon Je sebagai Oh Dong Wook
Memandangkan masih baru diayangkan The Real Has Come ni, jadi masih belum ada review yang ditulis.. jadi nantikan kemaskini dari kami tidak lama lagi ya. Selamat menonton!

Post a Comment

Previous Post Next Post