Red Velvet's Joy akan berehat sementara daripada promosi kerana masalah kesihatanJoy Red Velvet akan berehat sementara daripada aktivitinya. Pada 26 April KST, SM Entertainment memberitahu,


"Helo. Kami ingin memberitahu anda tentang keadaan kesihatan Red Velvet Joy dan penyertaannya dalam aktiviti masa depannya.

Baru-baru ini, Joy melawat hospital selepas mengalami kemerosotan kesihatannya, dan semasa rundingannya dinasihatkan untuk berehat dan menerima rawatan.

Akibatnya, Joy tidak akan mengambil bahagian dalam sebarang jadual buat sementara waktu dan sebaliknya akan mengarahkan usahanya ke arah pemulihan.

Kami menyampaikan kata-kata maaf kepada peminat kerana menimbulkan kebimbangan, dan juga meminta pemahaman anda yang murah hati kerana keputusan itu dicapai berdasarkan perbincangan menyeluruh dengan Joy.

Kami akan melakukan yang terbaik supaya Joy dapat menyambut peminat tidak lama lagi dengan imej yang sihat, dan kami merancang untuk memberitahu anda dengan sebarang kemas kini mengenai kembalinya artis ke promosi.

Terima kasih."

Berdasarkan perkara di atas, Joy dipercayai akan meninggalkan jawatan MCnya di program SBS 'TV Animal Farm'.

Post a Comment

Previous Post Next Post