Pada 24 April, Gallup Korea mengumumkan hasil tinjauan 'program rancangan penyiaran kegemaran Korea Selatan pada bulan April.'


Kaji selidik itu dijalankan ke atas 1003 individu berumur 18 tahun ke atas di seluruh negara dari 17 hingga 20 April. Menurut keputusan, 'Pemandu Teksi 2' SBS menduduki tempat pertama menewaskan 'Mr. Trot 2' dan Netflix 'The Glory.'


'Taxi Driver 2' dipilih sebagai siri tv kegemaran Korea mengalahkan 'The Glory'

'Pemandu Teksi 2' mencatatkan undi keutamaan 5.2%, diikuti oleh 'Mr. Trot 2' pada 3.9%, 'The Glory' pada 3.6%, 'Jinny's Kitchen' pada 2.5% dan 'The Real Has Come!' pada 2.3%.


'Teksi Pemandu 2' ialah siri TV yang menarik yang berkisarkan Rainbow Transportation, sebuah syarikat teksi persendirian yang melangkaui hanya menawarkan perjalanan. Diketuai oleh Kim Do Gi, dimainkan oleh Lee Jae Hoon, pasukan itu mengambil peranan unik dalam masyarakat dengan memberikan keadilan kepada mereka yang telah dianiaya. 

Melalui kerja pakar mereka dan kemahiran memandu yang mengagumkan, mereka membantu mangsa yang menghadapi situasi yang tidak adil untuk membalas dendam dan mencari penutupan. Dengan penggambaran kuat Lee Jae Hoon tentang Kim Do Gi, 'Pemandu Teksi 2' menawarkan pandangan yang menarik dan membangkitkan pemikiran ke dalam dunia keadilan berjaga-jaga.


'Pemandu Teksi' musim 1 mencapai rating penonton tertinggi mengikut standard Nielsen Korea dengan kadar tontonan 16.0%. Musim 2 mengatasi Musim 1, mencapai rating penonton sebanyak 21.0%, yang merupakan rating penonton tertinggi untuk siri mini tahun ini.

Post a Comment

Previous Post Next Post