Siapa Faze penjahat Sunway tu?

Nama, Faze penjahat menjadi viral sejak semalam apabila event meet and greetnya di sebuah pusat memberli belah di utara tanah air mendapat sambutan hangat. Perkara ini juga turut membuatkan keadaan dalam mall tersebut penuh dan sesak. persoalannya siapakah Faze penjahat ni?Siapa Faze penjahat Sunway tu?


Biodata Faze Penjahat Seorang Tiktokers

Kami difahamkan Faze ni merupakan seorang tiktokers terkenal dalam kalangan anak muda. Dia dikenali kerana sifat beraninya dan tidak takut kepada sesiapa pun. Mungkin sebab itulah dia diminati ramai.

Selebihnya tiada maklumat terperinci mengenai Faze penjahat yang kami temui. 

Info Mengenai Tiktokers terkenal

TikTok, dan rakan sejawatannya dari China Douyin (Bahasa Cina: 抖音; pinyin: Dǒuyīn), ialah perkhidmatan pengehosan video bentuk pendek yang dimiliki oleh ByteDance. 

Ia mengehoskan video yang diserahkan pengguna, yang boleh berjulat dalam tempoh dari 3 saat hingga 10 minit.

Sejak dilancarkan, TikTok dan Douyin telah mendapat populariti global. Pada Oktober 2020, TikTok melepasi 2 bilion muat turun mudah alih di seluruh dunia. 

Morning Consult menamakan TikTok jenama ketiga paling pesat berkembang pada tahun 2020, selepas Zoom dan Peacock. 

Cloudflare meletakkan TikTok sebagai tapak web paling popular pada tahun 2021, mengatasi google.com.

Jadual berikut menyenaraikan akaun yang pernah paling banyak diikuti di TikTok, tidak termasuk akaun TikTok rasmi.

Sebelum Khaby Lame menjadi pengguna TikTok yang paling banyak diikuti pada 22 Jun 2022, Charli D'Amelio adalah pengguna TikTok yang paling banyak diikuti. 

D'Amelio menjadi pengguna TikTok paling banyak diikuti pada 25 Mac 2020 dengan 41.4 juta pengikut, mengatasi pemegang rekod sebelumnya, Loren Grey. Kemudian pada tahun yang sama D'Amelio menjadi pengguna TikTok pertama yang mencapai 100 juta pengikut.


Sebelum Loren Gray, Lisa dan Lena adalah individu yang paling banyak diikuti di TikTok, dengan lebih 32.7 juta pengikut pada masa mereka memadamkan akaun mereka.

Mereka memadamkan akaun mereka pada Mac 2019, memetik kebimbangan privasi dan kehilangan minat mereka dalam platform. Mereka menyertai semula TikTok pada akaun baharu dengan nama pengguna yang sama pada 7 Mei 2020.

Sebelum Lisa dan Lena, Baby Ariel ialah pengguna TikTok yang paling banyak diikuti.

Post a Comment

Previous Post Next Post