Zamani Terharu Masih Ramai Peminat

Zamani Terharu Masih Ramai Peminat. bercakap kepad media selepas persembahan minggu 1 allstar gegar vaganzaa,Zamani berkata dia terharu ddengan sokongan peminat terhadapnya apabila dia mendapat undian tertinggi peminat untuk Hot Seat Gegar Vaganza Allstar 2023 tau.


Zamani Terharu Masih Ramai Peminat

Zamani Terharu Masih Ramai Peminat

Zamani mendominasi undian untuk carta hot seat dengan peratusan 11.11% berbanding Nikki Palikat (10.43%), Liza Hanim (10.25%), Suki Low (9.41%), Tomok (6.05%) dan Ezad Lazim (4.48%).


"Saya rasa gembira sebab peminat itu masih ada, masa nak keluar pun berdebar-debar juga. Saya takutkan kemampuan saya berdepan dengan 15 bintang lain, selain itu masa pun tak cukup, begitu juga penerimaan orang. Apabila dapat sorakan sebegitu, saya bersyukur masih ada yang menyokong saya.

"Namun, saya tak boleh menjanjikan apa-apa, sebagai membalas balik usaha dan undian peminat saya sertai juga GV10 walau pada mulanya saya berbelah bahagi juga nak masuk atau tak nak masuk.

"Apabila menilai balik dan harapan peminat yang sudah mengundi, saya masuk ini atas tiket mereka. Jadi saya harap dapat buat yang terbaik," katanya kepada Gempak.

All Stars Gegar Vaganza tampil dengan kejutan apabila mengumumkan bukan lima sebaliknya enam hot seat diperkenalkan tahun ini untuk berentap bersama 10 bintang juara GV selama sembilan musim lain.Post a Comment

Previous Post Next Post