Senarai Lagu Gegar Vaganza 10 Minggu 11

Senarai Lagu Gegar Vaganza 10 Minggu 11. Dah habis dah konsert kesembilan sebentar tadi untuk gegar vaganza allstar 2023. Dua orang orang peserta kita telah tersingkir di konsert minggu 10 dan sudah pasti ia akan menjadi medan penggajaran barisan peserta untuk musim ini. Betul tak? Jom kita baca Senarai Lagu Gegar Vaganza 10 Minggu 11 yang telah aku kumpulkan untuk korang semua.



Senarai Lagu Gegar Vaganza 10 Minggu 11


Senarai Lagu Gegar Vaganza 10 Minggu 11

Cabaran sebenar sudah bermula untuk para peserta. Mereka akan mula menyanyikan lagu yang bukan genre mereka tau.

Kalau tak, setiap minggulah mereka akan terbuai dengan lagu sendiri. tapi sebelum tu, jom tengok Senarai Lagu Gegar Vaganza 10 Minggu 11 yang mana diorang dapat.

CEPAT DAPATKAN TIKET KONSERT FINAL ALLSTAR GV - TIKET FINAL ASGV


TEMA : KOMPILASI KAPAK LELEH

Pembukaan - Jihan, Nabil - Cinta Pantai Merdeka (Tropika) & Cinta Sakti (Def Gab C)


1. Naqiu - Memori Sekuntum Rindu (Spoon) & It's My Life (Bon Jovi)


2. Siti Nordiana - Hampa Hatiku (Ungu) & Sudah Ku Tahu (Projector Band)


3. Hady Mirza - Opera Hidup (Wings) & Tragedi Oktober (Dato Awie)


4. Jaclyn Victor - Mistikus Cinta (Dewa 19) & Taman Rashidah Utama (Wings)


5. Tomok - C.I.N.T.A. (XPDC) & Bahalol (XPDC)


6. Liza Hanim - Paku (Ara Johari) & Jangan Khianati Aku (Azlan & The Typewriter)


7. Nikki Palikat - Pelesit Kota (Search) & Gemuruh (Search & Wings)


8. Azharina Azhar - What's Up? (4 Non Blondes) & Livin’ On A Prayer (Bon Jovi)


        



Markah dan kedudukan para peserta minggu 11 - MARKAH GV 10 Minggu 11

Komen Juri SETIAP PERSEMBAHAN GV 10 Minggu 11 - Komen Juri

Fans Gegar Vaganza !! Jom join group fb di bawah ini ya.

👇👇

Jom join group fb >> Gegar Vaganza 2022 << untuk tengok drama terkini!

Seperti biasa, Jihan dan Nabil juga tak akan terlepas dari menyanyikan satu lagu dan kali ini mereka mendapat lagu Taylor Swift tau! macam manalah diorang nak bawa kan.

Nabil pun dah risau sebab lagu masa konsert first pun dah berterabur diorang nyanyi. hehe. Apa-apa pun kita nantikan persembahan kesemua mereka pada hari ahad ini jam 9 malam.

Tunggu !

 

إرسال تعليق

أحدث أقدم