Senarai Lagu Gegar Vaganza 10 Minggu 8

Senarai Lagu Gegar Vaganza 10 Minggu 8. Dah habis dah konsert ketujuh sebentar tadi untuk gegar vaganza allstar 2023. seorang orang peserta kita telah tersingkir di konsert minggu 7 dan sudah pasti ia akan menjadi medan penggajaran barisan peserta untuk musim ini. Betul tak? Jom kita baca Senarai Lagu Gegar Vaganza 10 Minggu 8 yang telah aku kumpulkan untuk korang semua.


Senarai Lagu Gegar Vaganza 10 Minggu 8







Senarai Lagu Gegar Vaganza 10 Minggu 8

Cabaran sebenar sudah bermula untuk para peserta. Mereka akan mula menyanyikan lagu yang bukan genre mereka tau.

Kalau tak, setiap minggulah mereka akan terbuai dengan lagu sendiri. tapi sebelum tu, jom tengok Senarai Lagu Gegar Vaganza 10 Minggu 8 yang mana diorang dapat.

All Stars Gegar Vaganza 2023


Tugasan Minggu Ke-8

Tema Minggu ke-8 : Lagu Pilihan Tok Ram @ Dato' Ramli M.S yang Pilih 🍒

1. Hady Mirza - Gila Judi (M. Daud Kilau)

2. Jaclyn Victor - Hatinya Tak Tahan (Noraniza Idris)

3. Liza Hanim - Ayam (Jalil Hamid)

4. Naqiu - Kuda Hitam (Hetty Koes Endang)

5. Siti Nordiana - Baby One More Time (Britney Spears)

6. Tomok - Apa Dah Jadi (S.M. Salim)

7. Azharina - Ya Maulai (Siti Nurhaliza)

8. Noryn Aziz - Kerana Pengalaman (Zaleha Hamid)

9. Aliff Aziz - Cek Mek Molek (M. Daud Kilau)

10. Nikki Palikat - Semakin Rindu Semakin Asyik (Amelina)


Markah dan kedudukan para peserta minggu 7 - MARKAH GV 10 Minggu 7

Komen Juri SETIAP PERSEMBAHAN GV 10 Minggu 7 - Komen Juri

Fans Gegar Vaganza !! Jom join group fb di bawah ini ya.

👇👇

Jom join group fb >> Gegar Vaganza 2022 << untuk tengok drama terkini!

Seperti biasa, Jihan dan Nabil juga tak akan terlepas dari menyanyikan satu lagu dan kali ini mereka mendapat lagu Taylor Swift tau! macam manalah diorang nak bawa kan.

Nabil pun dah risau sebab lagu masa konsert first pun dah berterabur diorang nyanyi. hehe. Apa-apa pun kita nantikan persembahan kesemua mereka pada hari ahad ini jam 9 malam.

Tunggu !

 

إرسال تعليق

أحدث أقدم