Senarai Lagu Gegar Vaganza 10 Minggu 9

 Senarai Lagu Gegar Vaganza 10 Minggu 9. Dah habis dah konsert kelapan sebentar tadi untuk gegar vaganza allstar 2023. TIADA seorang orang peserta kita telah tersingkir di konsert minggu 8 dan sudah pasti ia akan menjadi medan penggajaran barisan peserta untuk musim ini. Betul tak? Jom kita baca Senarai Lagu Gegar Vaganza 10 Minggu 9 yang telah aku kumpulkan untuk korang semua.




Senarai Lagu Gegar Vaganza 10 Minggu 9



Senarai Lagu Gegar Vaganza 10 Minggu 9

Cabaran sebenar sudah bermula untuk para peserta. Mereka akan mula menyanyikan lagu yang bukan genre mereka tau.

Kalau tak, setiap minggulah mereka akan terbuai dengan lagu sendiri. tapi sebelum tu, jom tengok Senarai Lagu Gegar Vaganza 10 Minggu 9 yang mana diorang dapat.

CEPAT DAPATKAN TIKET KONSERT FINAL ALLSTAR GV - TIKET FINAL ASGV

All Stars Gegar Vaganza 2023


Pembukaan - Jihan Muse & Nabil Ahmad - Ada Gajah Dibalik Batu (Wali Band)


TEMA ; Duet 2.0


1. Aliff Aziz & Zaki Yamani - Jampi (Hael Husaini)


2. Siti Nordiana & Amelina - Teringin (Shima)


3. Naqiu & Hazama - Samar Bayangan (Nicky Astria)


4. Jaclyn Victor & Nadeera Zaini - All I Ask (Adele)


5. Tomok & Black Hanifah - Tak Mungkin Berpaling (Slam)


6. Nikki Palikat & Ara Johari - Drama King (Meet Uncle Hussain & Black Hanifah)


7. Hady Mirza & Shiha Zikir - Kamu Yang Kutunggu (Rossa feat Afgan)


8. Liza Hanim & Noraniza Idris - Hati Kama (Noraniza Idris & Datuk Seri Siti Nurhaliza)


9. Azharina Azhar & Putera Muhammad - Ku Tak Bisa (Slank)


10. Noryn Aziz & Dia Fadila - Tegar (Rossa)


        



Markah dan kedudukan para peserta minggu 8 - MARKAH GV 10 Minggu 8

Komen Juri SETIAP PERSEMBAHAN GV 10 Minggu 8 - Komen Juri

Fans Gegar Vaganza !! Jom join group fb di bawah ini ya.

👇👇

Jom join group fb >> Gegar Vaganza 2022 << untuk tengok drama terkini!

Seperti biasa, Jihan dan Nabil juga tak akan terlepas dari menyanyikan satu lagu dan kali ini mereka mendapat lagu Taylor Swift tau! macam manalah diorang nak bawa kan.

Nabil pun dah risau sebab lagu masa konsert first pun dah berterabur diorang nyanyi. hehe. Apa-apa pun kita nantikan persembahan kesemua mereka pada hari ahad ini jam 9 malam.

Tunggu !

 

إرسال تعليق

أحدث أقدم