Azan Ruffedge Dedahkan Punca Dia tersingkir

Selesai persembahan minggu keenam The Masked Singer Malaysia musim keempat. Abang Jagung tersingkir minggu ini dan identiti sebenanya sudah terdedah iaitu penyanyi lagenda, Azan Ruffedge. Memang ramai tak duga Azan akan beraksi di pentas ini. tetapi juri dapat meneka dengan betul.


Hanya angah sahaja yang kata abang jagung ni jatt ali. hehe.Apabila ditanya mengenai punca tersingkir, Azan berkata ;


Azan Ruffedge Dedahkan Punca Dia tersingkir' tak tahu, rasanya para kontestan lain pun tak tahu, sebab juri pun nampak tak boleh brain. kalau tengok rancangan ni dulu-dulu pun ada up and down jadi memang susah nak predict lah. tough juga lah. "


Kemudian Azan juga berkata dia tidak kisah pun sebelum ni juri teka betul. Janji dia fokus dalam kostum tersebut.


' diorang teka betul , teka jer lah. aku dalam jagung ni. hehe '


Perasan memakai kostum abang jagung. Azan berkata pada mulanya dia terkejut sebab berat sangat dan kaki nya juga rasa sakit kerana memakai kostum berkenaa.


' berat sangat tak nampak apa kena mengena dengan saya.' 


Bila ditanya mengenai siapa yang tahu dia menyertai The Masked Singer Malaysia, Azan berkata ahli kumpulan Ruffedge tahu mengenai perkara tersebut. Diorang pun support dan minta azan tak keluar awal.


' ahli kumpulan ruffedge tahu sebab kebanyakan show ruffedge sabtu dan ahad, jadi bagi tahu diorang siap-siap untuk elak diorang pikir bukan-bukan.'


Siapa pula yang bakal tersingkir pada minggu hadapan? sama-sama kita nantikaan.

Post a Comment

Previous Post Next Post