Hanya satu juri yang salah teka siapa Bawang Putih

 Selesai sudah the masked singer malaysia minggu ni, hanya seorang peserta yang tersingkir menjadikan baki 7 orang peserta bakal beraksi pada minggu hadapan. Mesti korang nak tahu juri mana yang salah teka peserta the masked singer malaysia minggu 7 kan.


Minggu ini maskod yang tersingkir adalah Bawang Putih tau. Identiti di sebalik maskot juga sudah didedahkan iaitu Noki K Clique. memang ramai terkejut tengok masa buka maskot tu kan. hehehe Noki membawa lagu Flashlight oleh Jessie J. 


Hanya satu juri yang salah teka siapa Bawang PutihYang menjadi perhatian adalah juri-juri. Minggu ini diorang berjaya teka dengan betul kecuali seorang sahaja yang gagal meneka dengan betul.


Juri tersebut adalah Angah. rasanya minggu lepas pun angah jer yang salah teka. dua minggu dah salah teka ni? korang yang tak tahu, juri yang teka dengan betul, nampak markah tau.


Angah meneka bawang putih adalah Safee Sali. Alamak, larri jauh tu angah. hehe takpa minggu depan kita teka kasih betul ya.


Maskot lain yang berada di bottom 3 adalah Teratai dan juga Biskut Aiskrim. Mereka kena tingkatkan prestasi supaya boleh layak ke final nanti tau. kalau tak rugi jer dah sampai minggu ke 8 kan. 


Semoga berjaya buat semua para peserta yang masih berbaki.Post a Comment

Previous Post Next Post