Live The Masked Singer Malaysia 2023 Minggu 6 Full

Live The Masked Singer Malaysia 2023 Minggu 6 Full. Malam ini akan bermula konsert ke enam the masked singer malaysia 2023. Seramai 9  orang peserta bakal bertanding dalam minggu ini. Siapakah peserta yang akan kantoi dan perlu membuka topeng muka? Sama-sama kita nantikan. Berikut merupakan Live Streaming The Masked Singer Malaysia 2023 Minggu 6 Full  untuk tontonan anda.  Live The Masked Singer Malaysia 2023 Minggu 6 FullAku rasa setiap tahun, mesti ramai yang tunggu rancangan ni kan. Pengacara rancangan ini masih dikekalkan iaitu Dato Ac Mizal bersama dengan barisan juri-juri yang dipilih mengikut bidang masing-masing. Kalau korang nak tahu senarai peserta, korang boleh baca senarai peserta the masked singer malaysia yang telah dikemaskini ini ya.


Tarikh : 21.1.2024
Masa: 9 pm


Live Streaming The Masked Singer Malaysia 2023 Minggu 6 Full 

Anda boleh tonton di bawah ini. 👇👇

PASTIKAN ANDA Subscribe channel ni 👉👉

FULL VIDEO 👇👇Ramai tengok full live dekat link 2 - FULL KONSERT The Masked Singer Malaysia 2023p/s : tekan f5/ refresh sampai live muncul ya/

Anda Fans Gegar Vaganza? Jom Join group fb >> Gegar Vaganza Fans << untuk live streaming.


Tak sabar nak tengok aksi para peserta minggu ni.  Siapa yang akan dinobatkan sebagai Juara TMSMY 4 ? Setiap minggu pasti akan ada naik dan turun, jadi tak dapat teka siapa yang akan menang.  Jom sama-sama kita saksikan.

Selamat menonton.


Post a Comment

Previous Post Next Post