Sinopsis Drama Marry My Husband

Sinopsis Drama Marry My Husband. Sebuah drama korea atau kdrama 2024 yang mula ditayangkan sejak 1 Januari 2024 yang lalu. Dibintangi oleh pelakon hebat seperti Park Min Young, Na In Woo dan Yikyung. Berikut kami kongsikan mengenai info menarik mengenai kdrama marry my husband yang sedang menjadi sebutan ramai ini.


Sinopsis Drama Marry My HusbandSinopsis Marry My Husband

Kdrama marry my husband mengisahkan tentang suami isterii yang mempunyai masalah dalam perkahwinan mereka. Kang Ji Won berkahwin dengan Park Min Hwan, tetapi perkahwinan mereka bermasalah kerana sikap mementingkan diri Min Hwan dan ibunya yang menuntut. Ji Won adalah pencari nafkah utama untuk keluarga, manakala Min Hwan menganggur dan berhutang. Ji Won juga menguruskan sendiri semua kerja rumah.


Pada suatu hari, Ji Won menerima berita buruk bahawa dia menghidap kanser dan tidak banyak masa lagi untuk hidup. Lebih memburukkan lagi keadaan, dia menangkap suaminya dan rakan karibnya, Jung Soo Min, sedang menjalin hubungan sulit. Pergelutan fizikal berlaku, mengakibatkan kematian tragisnya di tangan suaminya.


Sinopsis Drama Marry My Husband. Sebuah drama korea atau kdrama 2024 yang mula ditayangkan sejak 1 Januari 2024 yang lalu. Dibintangi oleh pelakon hebat seperti Park Min Young, Na In Woo dan


Tiba-tiba, dia tersedar pada masa lalu, 10 tahun lebih awal, ketika dia berpacaran dengan Min Hwan. Berazam untuk mengubah hidupnya, dia memutuskan untuk membuat Soo Min berkahwin dengan Min Hwan. Sementara itu, di tempat kerja, Yoo Ji Hyeok, yang berkhidmat sebagai ketua di jabatan yang sama dengan Ji Won, mempunyai perasaan terhadapnya dan perlahan-lahan mula mendedahkannya. Dia juga menyimpan rahsia.

Info dan Pelakon

Drama: Marry My Husband

Negara: Korea Selatan

Episod: 16

Disiarkan: 1 Jan 2024 - 20 Feb 2024

Disiarkan Pada: Isnin, Selasa

Rangkaian Asal: TVING, tvN

Tempoh: 1 jam. 10 min.

Penilaian Kandungan: 15+ - Remaja 15 tahun ke atas

Tajuk Asli: 내 남편과 결혼해줘

Juga Dikenali Sebagai: Tolong Kahwini Suami Saya , Nae Nampyeongwa Gyeolhonhaejwo

Pengarah: Park Won Gook

Penulis skrip: Shin Yoo Dam

Genre: Komedi, Romantik, Drama, Fantasi

Watak dan Pelakon

Barisan watak dan pelakon drama marry my husband terdiri daripada

Park Min Young sebagai Kang Ji Won

Na In Woo sebagai Yoo Ji Hyuk

Lee Yi Kyung sebagai Park Min Hwan

Song Ha Yoon sebagai Jung Soo Min

Lee Gi Kwang sebagai Baek Eun Ho


Sinopsis Drama Marry My Husband. Sebuah drama korea atau kdrama 2024 yang mula ditayangkan sejak 1 Januari 2024 yang lalu. Dibintangi oleh pelakon hebat seperti Park Min Young, Na In Woo dan


Untuk pelakon pembantu pula yang menjayakan drama marry my husband adalah seperti

Gong Min Jung sebagai Yang Joo Ran

Choi Gyu Ri sebagai Yoo Hee Yeon

Kim Joong Hee sebagai Kim Kyung Wook

Ha Do Gwon sebagai Lee Suk Joon

Moon Sung Geun sebagai Yoo Han Il

Jung Kyung Soon sebagai Kim Ja Ok

Jung Jae Sung sebagai Wang Heung In [U&K Food’s managing director]

Cho Jin Se sebagai Cho Dong Suk

Bae Geu Rin sebagai Ha Ye Ji

Kang Sang Jun sebagai Yoo Sang Jong

Moon Soo Young sebagai Kim Shin Woo

Jung Suk Yong sebagai Kang Hyun Mo

Kwon BoA 

Pelakon jemputan yang juga berperanan menjayakan drama marry my husband ini adalah

Lee Dong Kyu sebagai [Hospital biller] (Ep. 1)

Park Seong Kyun sebagai [Doctor] (Ep. 1)

Jin Ga Min sebagai [Police officer] (Ep. 1)

Lee Jang Ho sebagai [Doctor] (Ep. 1)

Jung Mi Kyung sebagai [Caregiver] (Ep. 1)

Cha Young Mi sebagai [U&K Food employee] (Ep. 1)

Choi Kwang Il sebagai Choi Nam Hyeon [Taxi driver] (Ep. 1)


Review Penonton Drama Marry My Husband

Disebabkan drama korea marry my husband ini baru sahaja di tayangkan jadi tak banyak sangat komen dan rreview marry my husband ini. Jadi aku ambil beberapa sahaja untuk membantu korang buat penilaian mengenai drama best ni ya.

Komen yang pertama; 

Jika anda membaca webtoon, anda sudah tahu 16 episod seterusnya akan penuh dengan emosi...


Nah, sebagai seseorang yang membaca webtoon, saya sudah pun berhasrat untuk menjadikan ini sebagai Kdrama dan mereka melakukannya.... Saya baru menonton episod pertama dan sudah, saya menangis dan meradang kerana marah pada masa yang sama, l tertanya-tanya bagaimana keadaan untuk 15 episod seterusnya akan datang

Kahwin dengan suami saya pada dasarnya telah hampir dan saya hanya mengatakan plot yang hampir sama dengan dendam perkahwinan sempurna, bezanya jika dia mengubah sesuatu, sesuatu akan berlaku kepada orang lain.... A twist kan??? Saya mengesyorkan ini sangat banyak... Ini cara yang baik untuk memulakan 2024.....tetapi Minyoung perlu menambah berat badan nanti???


Sinopsis Drama Marry My Husband. Sebuah drama korea atau kdrama 2024 yang mula ditayangkan sejak 1 Januari 2024 yang lalu. Dibintangi oleh pelakon hebat seperti Park Min Young, Na In Woo danKomen kedua


Pertaruhan yang baik untuk drama balas dendam perjalanan masa


Baru tengok episod 1 dan akan update bila dah habis drama.


Ingin ambil perhatian bahawa dalam episod pertama drama itu melakukan satu perkara dengan segera lebih baik daripada kebanyakan drama perjalanan masa dalam genre percintaan Melo ini: ia mencipta kepentingan.


Jika ketua wanita (Park Minyoung) mengubah sesuatu tentang nasibnya maka ia berlaku kepada orang lain. Jika ia tidak dipindahkan kepada orang lain maka ia pasti akan berlaku kepadanya. Jadi setiap tindakan adalah seimbang.


Ini memberi kesan kepada cerita yang saya tidak jangkakan.


Komen ketiga


Saya rasa perkara yang paling penting ialah suka plot cerita, saya suka membalas dendam


Saya rasa saya akan sangat menyukai drama itu, saya suka plot protagonis ini mendapat peluang, anda tahu, saya rasa ia sangat menarik. Saya fikir pelakon itu cantik, saya suka pelakon ini dan saya fikir dia akan banyak berlakon. Episod pertama adalah jenis yang menarik minat anda, anda tahu? Ia membuatkan anda ingin tahu tentang apa yang akan berlaku pada masa hadapan. Bagaimanapun, drama itu banyak mengingatkan saya kepada Perfect Marriage Revenge, yang menggembirakan saya kerana drama itu benar-benar menyentuh saya dan saya menganggapnya sebagai yang terbaik pada tahun 2023. Oh, saya melihat bahawa pelakon utama menurunkan berat badan untuk drama itu, dan saya kagum kerana wanita itu melahirkan begitu banyak, tuhanku. Bagaimanapun, saya bimbang untuk episod lain


Komen keempat


Ep1


Saya sudah selesai menonton episod itu dan saya hanya mampu berkata-kata, lakonannya sangat realistik, kedua-dua pelakon mempunyai chemistry dan saya harap kami tidak mempunyai cinta bertiga. Ini adalah kdrama pertama saya pada tahun 2024 dan pilihan terbaik.


Terdapat beberapa adegan yang sangat sukar tetapi ia benar, bukan kehidupan merah jambu. Saya mahu mendengar BSO tetapi sangat awal kerana ia adalah ep pertama.


Saya rasa ia boleh menjadi salah satu kdrama terbaik tahun ini, kami masih bermula tetapi tayangan perdananya bagus.


Kita akan melihat balas dendam dan banyak cinta diri. SAYA SUKAKANNYA.

Post a Comment

Previous Post Next Post