Kategori Gempak Most Wanted Awards 2023

 Hujung minggu ini akan berlangsung Anugerah Gempak Most Wanted. jadi pasti korang nak tahu apa Kategori Gempak Most Wanted Awards 2023 yang bakal dipertandingkan dalam anugerah ni nantikan.

Jangan risau sebab kami akan kongsikan dengan anda semua satu persatu dan anda akan lebih faham mengenai award ini.

Kesemua kategori ada 9 dan setiap kategori juga mempunya 5 finalis akhir sebelum pemenang diumumkan pada malam anugerah tersebut.


Kategori Gempak Most Wanted Awards 2023


Senarai kategori


Berikut merupakan senarai kategori yang dipertandingkan untuk kategori Gempak Most Wanted Awards 2023 (GMWA23):


1. Video Muzik Tergempak 2023 – Video muzik rasmi yang memperoleh 1 juta atau lebih tontonan merentasi semua platform digital di dalam tempoh sah.


2. Drama Tergempak 2023 – Drama TV atau siri drama digital yang sohor kini merentasi semua platform digital dan memperoleh sekurang-kurangnya 1 juta tontonan di dalam tempoh sah.


3. Lagu/Audio Tergempak 2023 – Lagu/Audio yang sohor kini kecuali audio siar (podcast) yang memperoleh 1 juta atau lebih tontonan merentasi semua platform digital dan memiliki sekurang-kurangnya 10,000 penggunaan di TikTok di dalam tempoh sah.4. Video Tergempak 2023 – Video sohor kini merentas semua platform digital yang memperoleh 1 juta atau lebih tontonan dalam tempoh sah.


5. Digital Content Creator (Hiburan) Tergempak 2023 – Personaliti dan individu berbakat yang mencipta kandungan hiburan seperti Komedi, Ulasan/Reaksi bagi Filem/Drama/Lagu, Meme, Sketsa dan memiliki sekurang-kurangnya 100,000 pengikut merentasi semua platform digital di dalam tempoh sah.


6. Digital Content Creator (Lifestyle) Tergempak 2023 – Personaliti dan individu berbakat yang mencipta kandungan Gaya Hidup seperti Fesyen, Masakan/Makanan, Pelancongan, Kecantikan, Teknologi, Automotif dan memiliki sekurang-kurangnya 100,000 pengikut merentasi semua platform digital di dalam tempoh sah.


7. Digital Content Creator (Motivator) Tergempak 2023- Personaliti dan individu berbakat yang menerbitkan kandungan positif atau kerohanian dan memiliki sekurang-kurangnya 100,000 pengikut merentasi semua platform digital di dalam tempoh sah.


8. Gamer Tergempak 2023 – Personaliti dan individu berbakat yang bermain permainan video elektronik dan memiliki sekurang-kurangnya 50,000 pengikut merentasi semua platform digital di dalam tempoh sah.


9. Selebriti Digital Tergempak 2023 – Selebriti hiburan sama ada penyanyi, pelakon, pelawak atau pemain muzik berdasarkan tanda pagar yang sohor kini dan memiliki sekurang-kurangnya 100,000 pengikut merentasi semua platform digital di dalam tempoh sah.


CARA UNDI.


Dah baca Kategori Gempak Most Wanted Awards 2023, ini pula cara mengundi personaliti pilihan anda. Nak undi Gempak Most Wanted Awards 2023, korang boleh undi menerusi laman web ini -  https://www.kataubaid.com/2024/02/gempak-most-wanted-awards-2023-finalis.html  

Hanya perlu klik link yang disediakn untuk mengundi di dalam posting tersebut.


Akhir sekali siapa agaknya yang bakal menjadi juara setiap kategor ni kan. kalau nak tahu kenalah tonton majlis anugerah ini pada hari ahad ini ya.


Post a Comment

Previous Post Next Post