Monday, February 27, 2017

OST DRAMA URUSAN HATI CIK DRAMA QUEEN !

OST DRAMA URUSAN HATI CIK DRAMA QUEEN ! | Drama lakonan Scha Alyahya dan aiman hakim ridza ini semakin hampir ke penghujungnya . ramai tertanya-tanya mengenai apa ost drama urusan hati cik drama queen ?
OST DRAMA URUSAN HATI CIK DRAMA QUEEN !

Berikut merupakan jawapannya

OST DRAMA URUSAN HATI CIK DRAMA QUEEN !

Tajuk Lagu : Urusan Hati .
Penyanyi : Fazny






Korang rasa best tak OST DRAMA URUSAN HATI CIK DRAMA QUEEN ? . jom komen di ruangan komen di bawah !

Sekian .

Saturday, February 25, 2017

GAMBAR JEP SEPAHTU KAWIN DENGAN SARI YANTI !

GAMBAR JEP SEPAHTU KAWIN DENGAN SARI YANTI ! • Tahniah di ucapkan kepada Jep sepahtu atas majlis pernikahan beliau dengan sari yanti yang telah berlangsung hari ini ( 25/2/2017 ) .
Berikut merupakan GAMBAR JEP SEPAHTU KAWIN DENGAN SARI YANTI !

GAMBAR JEP SEPAHTU KAWIN DENGAN SARI YANTI !


GAMBAR JEP SEPAHTU KAWIN DENGAN SARI YANTI !

GAMBAR JEP SEPAHTU KAWIN DENGAN SARI YANTI !

GAMBAR JEP SEPAHTU KAWIN DENGAN SARI YANTI !

GAMBAR JEP SEPAHTU KAWIN DENGAN SARI YANTI !

**gambar sumber facebook SINAR .

Sebelum ini kita sering melihat yang jep agak rapat dengan sari yanti . banyak scene-scene yang sweet berlaku di antara mereka . jadi ramai yang sudah agak yang jep akan berkahwin dengan sari yanti . akhirnya termakbul juga doa  peminat-peminat .

Di sini aku ucap kan tahniah buat jep dan sari yanti atas pernikahan ini semoga bahtera perkahwinan yang di bina menjadi kekuatan untuk mereka berdua . 

Buat peminat yang tengok GAMBAR JEP SEPAHTU KAWIN DENGAN SARI YANTI ! , jom ucapkan ucapan tahniah korang dekat jep dan sari yanti !

Sekian .

Friday, February 24, 2017

BIODATA PENUH ALIFF AZIZ PELAKON DRAMA MEH SANDAR PADA AKU !

BIODATA PENUH ALIFF AZIZ PELAKON DRAMA MEH SANDAR PADA AKU ! | Siapa tak kenal dengan Aliff Aziz . Pelakon kacak ini sudah lama berada di dalam arena seni tanah air . Banyak Drama yang sudah di bintanginya sepanjang karier beliau .


 BIODATA PENUH ALIFF AZIZ PELAKON DRAMA MEH SANDAR PADA AKU !


Pasti Ramai yang nak berkenalan dengan Aliff aziz . Berikut merupakan BIODATA PENUH ALIFF AZIZ PELAKON DRAMA MEH SANDAR PADA AKU !

BIODATA PENUH ALIFF AZIZ PELAKON DRAMA MEH SANDAR PADA AKU !

Nama Penuh : Md Aliff bin Aziz
Nama Artis : Aliff Aziz
Asal : Singapore
Umur : 26 tahun
Tarikh Lahir : 19 Feb 1991

Selain berlakon, aliff aziz sebenarnya adalah seorang penyanyi , ada beberapa lagu yang telah pun berada di pasaran sejak beberapa tahun yang lalu.

aku nak tanya, ada tak peminat aliff aziz perasan BIODATA PENUH ALIFF AZIZ PELAKON DRAMA MEH SANDAR PADA AKU ni ? kalau diorang tak perasan apa kata sharekan entri ini dengan mereka .

Sekian .

Thursday, February 23, 2017

5 CARA MENCERAHKAN WAJAH KUSAM SECARA EFEKTIF DAN MUDAH !

Wajah sememangnya menjadi tumpuan setiap manusia . Ramai yang begitu menjaga kualiti muka mereka berbanding anggota badan yang lain . sudah pasti muka ini merupakan first impression orang kepada seseorang individu .

lelaki seksi


Muka juga tidak terlepas dari mengalami masalah kesihatan . Antara yang menjadi masalah utama adalah wajah kusam . Kulit muka kusam bermaksud wajah kita agak gelap(bukan warna) dan tidak bermaya .

Jom aku kongsikan dengan korang mengenai cara mencerahkan wajah kusam .

5 CARA MENCERAHKAN WAJAH KUSAM SECARA EFEKTIF DAN MUDAH !


1. Banyakkan Minum air kosong .

Tujuan

- untuk memudahkan semua cell badan kita menerima air yang cukup dan berkualiti .

2. Cuci Muka dengan sebaiknya .

- Ketika cuci muka, pastikan tiada benda asing melekat pada tangan kita . pastikan tangan kita betul-betul bersih sebelum mencuci muka .


lelaki muka kacak dan seksi


3. Elakkan tidur berlebihan .

- Tidur berlebihan akan menyebabkan muka kita akan menjadi kendur kerana banyak berbaring .

4. Banyak Bersenam .

- Rajinkan lah bersenam untuk mengelakkan dari muka kita sembab dan nampak gemuk .

5. Guna Krim cuci muka yang sesuai .

- Ramai di antara kita yang menggunakan pencuci muka tetapi tidak kena dengan kulit mereka. jadi hati-hati dalam pemilihan  krim cuci muka .

Nak praktikkan 5 CARA MENCERAHKAN WAJAH KUSAM SECARA EFEKTIF DAN MUDAH ! bukanlah mudah . tetapi kalau kita betul-betul nak , kita pasti akan mencubanya. betul tak ? .

Cuba dapatkan tips dan nasihat dari doktor jika ada masalah di bahagian muka anda . doktor boleh cadangkan krim muka yang macam mana sesuai dengan wajah anda untuk mengelakkan wajah kusam .

Jangan risau dan teruskan membuat rawatan ke muka anda jika anda ada masalah wajah kusam . aku harap 5 CARA MENCERAHKAN WAJAH KUSAM SECARA EFEKTIF DAN MUDAH mampu membantu korang mendapatkan info yang korang mahukan .

Sekian .

Tuesday, February 21, 2017

MUZIK VIDEO PERMATA CINTA NYANYIAN AIMAN TINO !

MUZIK VIDEO PERMATA CINTA NYANYIAN AIMAN TINO !Lagu terbaru dari Aiman Tino ini bertajuk permata cinta sudah mula menemui peminat sejak beberapa bulan yang lalu . Aiman tino yang terkenal dengan lagu ku rela di benci sebelum ini menjadi viral dalam kalangan rakyat malaysia .
aiman tino hensem


Pasti ramai yang nak tengok MUZIK VIDEO PERMATA CINTA NYANYIAN AIMAN TINO ! jom layan dekat bawah ni .



Sedap tak lagu ni . hahaha sebab tu banyak lagu aiman tino orang suka sebab jiwang leleh .

Setakat ni di katakan ramai yang suka dengan  lagu Aiman tino ni . adakah lagu ni akan layak ke pentas AJL tahun ni ? sama-sama kita nantikan. thanks sebab tengok MUZIK VIDEO PERMATA CINTA NYANYIAN AIMAN TINO !

Sekian.


Monday, February 20, 2017

SINOPSIS SEBENAR DRAMA MISTERI WAN PEAH !

SINOPSIS SEBENAR DRAMA MISTERI WAN PEAH !Drama Misteri wan peah yang sudah mula di tayangkan sejak minggu lalu menjadi hiburan kepada peminat drama komedi seram . ramai sungguh peminat drama ni .
SINOPSIS SEBENAR DRAMA MISTERI WAN PEAH ! ; usop wilcha dalam misteri wan peah


Berikut merupakan SINOPSIS SEBENAR DRAMA MISTERI WAN PEAH !

SINOPSIS SEBENAR DRAMA MISTERI WAN PEAH !

Ia mengisahkan seorang Perempuan tua yang suka menyendiri di sebuah kampung .sebab itu jugalah penduduk kampung beranggapan yang wan peah membela saka. Perempuan tua tersebut bernama Wan Peah . Nak di jadikan cerita, satu hari wan peah menyergah 3 rakan karib iaitu Yeh Kumbang , Li kelubi dan Ghani gagap . akibat dari sergahan tersebut menyebabkan mereka bertiga jatuh sakit .

Sejak dari itu, penduduk kampung membenci wan peah dan memberi amaran agar dia tidak keluar dari rumahnya . Sejak dari itu juga tiada lagi berita mengenai wan peah di kampung tersebut . ada yang beranggapan wan peah sudah meninggal dunia.

Sehinggalah satu keluarga berpindah ke sebelah rumah usang di sebelah rumah wan peah . Sejak dari itu, mula timbul kisah misteri dalam keluarga terbabit dan dalam kampung tersebut .Cik siti dan adiknya berpindah ke rumah sebelah rumah wan peah .

Apa yang terjadi kepada wan peah ? betul ke wan peah sudah meninggal dunia ? 12 tahun tu .  mampukah cik siti dan adiknya merungkai kisah wan peah ini. sama-sama kita saksikan di tv 3 tau !

Jom Share Entri SINOPSIS SEBENAR DRAMA MISTERI WAN PEAH ! kalau korang minat drama ni lah. serius best drama wan peah ni . hehe

Sekian .

Saturday, February 18, 2017

JURI MAHARAJA LAWAK MEGA 2017 !

JURI MAHARAJA LAWAK MEGA 2017 ! • Membuka tirai musim baru Maharajalawak Mega 2017 . Sebanyak 15 pasukan dan solo telah mula membuat persembahan pada minggu pertama pada jumaat lalu .


Gambar JURI MAHARAJA LAWAK MEGA 2017 !


Pelbagai komen dari juri Maharaja lawak Mega 2017 yang positif dan terbaik kepada semua peserta yang bertanding . Jom kita berkenalan dengan JURI MAHARAJA LAWAK MEGA 2017 !

1. Dato Rosyam Nor
2. Najib Ali .
3. Luna Maya .
4. Neelofa .

Juri di tugaskan untuk memberi komentar kepada persembahan peserta dan juga memberikan berapa Ha atau bintang kepada peserta .

Peranan juri juga penting untuk memudahkan penonton mengundi peserta yang betul=-betul layak bertanding di pusingan seterusnya .

korang dah dengar komen JURI MAHARAJA LAWAK MEGA 2017 ? kalau dah dengar , mesti korang tertarik dengan komen najib ali. ayat dia semalam kemain bobastik . hehe betul tak. so far nampak Rosyam nor agak serius dan garang tapi bila dia buat lawak semua boleh gelak . hehe

Luna Maya kembali pada musim ini setelah sebelum ini juga pernah menjadi juri maharaja lawak mega. Pengalaman pertama buat neelofa sebagai juri tetap maharajalawak mega 2017 .

Semoga barisan JURI MAHARAJA LAWAK MEGA 2017 ! tidak terlalu di hentam kerana memilih pasukan faveret mereka sebaliknya menjalankan tugas dengan sebaik mungkin untuk maharaja lawak mega 2017 .

Sekian.

Friday, February 17, 2017

GAMBAR PROTON PERDANA TERBARU 2016 !


GAMBAR PROTON PERDANA TERBARU 2016 ! | Hari ini dilancarkan sebuah model baru bagi jenama Proton iaitu Proton perdana generasi ke 4 di PICC . Model baru ini berharga lebih 100 ribu ringgit itu sudah mendapat tempahan awal sebanyak 900 unit dan di jangkan tempahan akan meningkat selepas pelancaran ini .

Berikut merupakan GAMBAR PROTON PERDANA TERBARU 2016 !

GAMBAR PROTON PERDANA TERBARU 2016 !


GAMBAR PROTON PERDANA TERBARU 2016 !

GAMBAR PROTON PERDANA TERBARU 2016 !

**gambar sumber berita harian .

Cantikkan gambar Proton Perdana ni . tapi sebab apa tak banyak di jalan eh ? ermm

Agak - agak koranglah kan lepas tengok GAMBAR PROTON PERDANA TERBARU 2016 ! , korang nak beli tak kereta proton perdana ni ?

kalau aku , jawapannya adalah NAK !

Sekian .

Thursday, February 16, 2017

CRUSH SUKA DEKAT KITA ! Nak buat macam mana ni !

CRUSH SUKA DEKAT KITA ! Nak buat macam mana ni ! | Crush adalah istillah bagi seseorang yang kita minat dalam senyap . Ramai di antara kita mempunyai crush dalam senyap .

CRUSH SUKA DEKAT KITA ! Nak buat macam mana ni !


kadang-kadang diri kita sendiri rasa tersiksa bila ada crush .

dari jauh nampak crush dengan perempuan lain, kita yang nampak ni sudah tak keruan dan mula fikir yang bukan-bukan .

aduh , susah betul bila ada crush ni kan .

ada juga yang suka dekat seseorang dan orang yang dia suka itu yakni crush dia pun suka dekat dia .

Oh Mai God !

Nak buat macam mana ni ? nerves pulak .

hahaha

kalau dah dua-dua sama suka, bawa sahaja jumpa mak ayah . selesaikan dengan sebuah mahligai perkahwinan . betul tak ?

Bila crush suka dekat kita ,  kita kena tanya dekat diri kita, kita ni benar-benar sukakan dia atau tidak . atau hanya sekadar perasaan yang orang lain juga rasa .

bimbang, takut-takut nanti kita sendiri melukakan hati crush kita tu .

Sebenarnya ramai yang takut nak tegur crush , sebab mereka tak pandai nak ayat dia . apa kata korang belajar cara nak pikat lelaki . ramai yang belajar dan akhirnya berjaya membina rumah tangga yang bahagia .

ingat, belajar pikat lelaki yang belum berkahwin jer. kang laki orang pulak kau nak juga dah jadi perang dunia nanti . hahaha

Belajar pikat lelaki terlebih dahulu, baru kita senang nak tahu crush kita suka kita atau tidak . kalau crush suka dekat kita, ikut apa yang aku cakap dekat atas. apa dia ? kawin cepat-cepat ! hahaha nanti orang lain kebas baru tau. hehehe

Sekian


Wednesday, February 15, 2017

BIODATA SYAFIQ KYLE PELAKON DRAMA SUAMIKU PALING SWEET !

BIODATA SYAFIQ KYLE PELAKON DRAMA SUAMIKU PALING SWEET ! • Pelakon berpengalaman Syafiq kyle semakin murah rezekinya dalam dunia lakonan . Sebelum ini kita hanya kenal dia sebagai pelakon baru , tetapi kini dia sudah terkenal dan berpengalaman . Dalam blog ni ada banyak koleksi drama malaysia , korang bacalah ya .


BIODATA SYAFIQ KYLE PELAKON DRAMA SUAMIKU PALING SWEET !

Jom kita berkenalan dengan Syafiq Kyle !


BIODATA SYAFIQ KYLE PELAKON DRAMA SUAMIKU PALING SWEET !

Nama Penuh : Mohd Syafiq Syamim Bin Abdul Razak
Nama Artis : Syafiq Kyle
Asal : Kuala Lumpur
Umur : 24 tahun

Semakin hari semakin baik lakonan Syafiq kyle ni . muka pun baby face je kan hehehe

Korang rasakan dalam banyak-banyak drama syafiq kyle berlakon , drama apa yang best ? kalau aku ada satu drama, drama yang ada ajak shiro sekali tu, tapi aku tak ingat tajuk dia hehehe

Korang dah bacakan BIODATA SYAFIQ KYLE PELAKON DRAMA SUAMIKU PALING SWEET ! , apa kata sekarang ni korang share dekat kawan-kawan korang pulak .

Sekian .

Total Pageviews