Segmen 12 Jam Bloglist #22 Mialiana.com

Segmen 12 Jam Bloglist #22 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan September dan Oktober 2016 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 23 Ogos 2016, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #22 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Ogos 2016.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...
Read More
SENARAI PELAKON DRAMA KAHWIN MUDA !

SENARAI PELAKON DRAMA KAHWIN MUDA !

SENARAI PELAKON DRAMA KAHWIN MUDA !  ||  Drama baru menggantikan Drama marhaban kome oi yang kini sedang bersiaran di TV 3 yang bertajuk Kahwin Muda . Drama ini di bintangi oleh Fadlan Hazim dan Chacha Maembong. Pasti ramai yang menonton drama ini. Berikut merupakan Senarai Pelakon Drama Kahwin Muda .


SENARAI PELAKON DRAMA KAHWIN MUDA !


SENARAI PELAKON DRAMA KAHWIN MUDA !

Tajuk Drama : KAHWIN MUDA
Episod
Tarikh mula siaran : 22 Ogos 2016
Waktu Siaran : Isnin-Khamis, 6.30 petang
Saluran Siaran : TV3
Senarai Pelakon : Fadlan Hazim, Chacha Maembong, Aziza Kazan, Ben Ladin, Jasmine Ashraff, Sharonizam , Faizal Jackson, Esma Danial, Fazlina Ahmad Daud, Ahmad Iswazir Ismail , 

Sedutan Episod Pertama Drama Kahwin Mudahttp://lynk.my/fKDB

Selamat menonton drama kahwin Muda di tv 3 ! Sekian.

Read More
WAJIB TENGOK ! DESIGN BARU KASUT CONVERSE !

WAJIB TENGOK ! DESIGN BARU KASUT CONVERSE !

DESIGN BARU KASUT CONVERSE !  ||  Jenama converse bukanlah jenama Asing bagi rakyat Malaysia. Sudah beberapa tahun jenama converse menjadi pilihan rakyat malaysia. Mungkin faktor utama rakyat malaysia suka kan jenama converse adalah kerana designnya yang lain dari lain sehingga menjadi trend satu ketika dahulu . DESIGN BARU KASUT CONVERSE !


DESIGN BARU KASUT CONVERSE !


Kini Converse mendatangkan satu lagi model kasut baru iaitu Chuck Tailor All Star . sebenarnya untuk yang terbaru ini merupakan kasut yang diubah suai dan di tambah dengan beberapa ciri baru seperti lebih mesra cuaca, Lebih kalis air. dan sudah pasti peminat converse akan tetap memilikinya walaupun apa cara sekali pun.

korang boleh baca selanjutnya di sini : Klik sini


Kalau korang nak beli Kasut Converse , Korang boleh Beli di Lazada - Klik Sini

Bergaya dengan kasut converse , itu sudah pasti !

Sekian.

Read More
PENGACARA SUPER SPONTAN SUPERSTAR 2016 !

PENGACARA SUPER SPONTAN SUPERSTAR 2016 !

PENGACARA SUPER SPONTAN SUPERSTAR 2016 ! | Rancangan Superspontan Superstar yang telah memulakan siarannya pada minggu lepas mendapat perhatian ramai. Beberapa artis baru yang di serap kedalam Superspontan Superstar 2016 menjadikan rancangan ini dipenuhi dengan kejutan. Kejutan sama ada lawak yang di buat menjadi atau tidak menjadi.

baca juga : Senarai Peserta Super Spontan Superstar 2016 !

Ramai juga yang tertanya-tanya siapakah Pengacara Super Spontan Superstar 2016 ?


PENGACARA SUPER SPONTAN SUPERSTAR 2016 !
Gambar ehsan www.watchod.com


Sudah pasti, Pengacara no 1 Negara iaitu Dato' Ac Mizal ! Beliau yang sebelum ini mengacarakan Super Spontan All Star pada tahun lepas kini menyambungnya dengan menjadi pengacara bagi rancangan Super Spontan Superstar 2016 . Beliau juga di bantu oleh Amir Raja Lawak.

Selain itu, Komentator bagi Super spontan Super star 2016 kali ini adalah Afdhlin Shauki dan di bantu oleh komentator jemputan setiap minggu. bagi minggu pertama awei mengambil tempat sebagai komentator jemputan. minggu ini siapa pula ?

Bagi yang menonton SuperSpontan  Superstar,apa pendapat anda mengenai persembahan minggu pertama Super Spontan Superstar 2016 ?

Sekian.


Read More
TRAVEL #1 : JOM BERCUTI !

TRAVEL #1 : JOM BERCUTI !


Tips BERCUTI I Bila sampai bulan Disember, pastinya memberi kegembiraan kepada budak-budak sekolah. mana tak nya, boleh cuti lama sikit. Macam-macam perancangan yang di lakukan sendiri oleh budak-budak sekolah. di tambah pula dengan perancangan mak ayah lagi. maka , hari- hari cuti itu di penuhi dengan pelbagai program untuk mereka.

TRAVEL #1 : JOM BERCUTI !


Kalau kita yang di alam remaja atau orang kata budak-budak universiti dan juga yang baru mula bekerja. pastinya ada yang tengah merancang untuk bercuti bersama-sama dengan kawan-kawan . Broga Hills , Pulau perhentian dan macam-macam lagi tempat menarik akan menjadi perhatian kita untuk bercuti.

Cuma aku nak highlightkan di sini adalah dengan siapa kita bercuti. masalah utama bila bercuti dengan kawan-kawan adalah bila merancang tu ramai gila nak join. last-last yang pergi 2 tiga orang je.

TRAVEL #1 : JOM BERCUTI !

Selalunya terjadi, aku pun pernah terkena macam tu. nak buat macam mana bila dah last minit jadi macam tu. nasib baik tak book apa=apa lagi. kalau tak rugi je kan. sebagai peringatan, make sure rakan-rakan yang join kita untuk bercuti itu , betul-betul boleh join. bukan yang hangat-hangat taik ayam je tau.

Takut nanti kita yang merana. sebagai pilihan destinasi, aku cadangkan korang melawat Miri, Sarawak . Sebab tempat dia yang cantik untuk di lawati. korang boleh terjah LINK INI untuk maklumat mengenai Miri, Sarawak .

selamat bercuti untuk korang semua !

sekian .

aku share dengan korang Alasan-alasan yang sering di berikan oleh member bila kita ajak untuk bercuti sekali. ( KLIK SINI ) . jom baca, kot-kot ada kawan korang yang di kategorikan dalam kelas tu. hehe selamat membaca !


Read More
BIODATA AMYRA ROSLI !

BIODATA AMYRA ROSLI !


Biodata Amyra Rosli || Baru-baru ini, telah diumumkan majlis perkahwinan pelakon Amyra Rosli dan Amar Baharin kepada pihak media. Tahniah buat kedua-dua bakal pengantin ini. Semoga bahtera yang bakal di bina memberi kebaikkan kepada mereka . Jom kita berkenalan dengan Amyra Rosli . Berikut merupakan Biodata Amyra Rosli .


Biodata Amyra Rosli

Nama Penuh: Nur Amira Izzati Bte Rosli
Nama Popular: Amyra Rosli 
Umur: 25 tahun (2016) 
Tarikh Lahir: 24 Ogos 1991 
Asal: Kuala Lumpur 



Korang minat tak amyra rosli ? jom komen dan share !

Sekian .

Read More