TRAVEL #1 : JOM BERCUTI !

- 8:15:00 PM

Tips BERCUTI I Bila sampai bulan Disember, pastinya memberi kegembiraan kepada budak-budak sekolah. mana tak nya, boleh cuti lama sikit. Macam-macam perancangan yang di lakukan sendiri oleh budak-budak sekolah. di tambah pula dengan perancangan mak ayah lagi. maka , hari- hari cuti itu di penuhi dengan pelbagai program untuk mereka.

TRAVEL #1 : JOM BERCUTI !


Kalau kita yang di alam remaja atau orang kata budak-budak universiti dan juga yang baru mula bekerja. pastinya ada yang tengah merancang untuk bercuti bersama-sama dengan kawan-kawan . Broga Hills , Pulau perhentian dan macam-macam lagi tempat menarik akan menjadi perhatian kita untuk bercuti.

Cuma aku nak highlightkan di sini adalah dengan siapa kita bercuti. masalah utama bila bercuti dengan kawan-kawan adalah bila merancang tu ramai gila nak join. last-last yang pergi 2 tiga orang je.

TRAVEL #1 : JOM BERCUTI !

Selalunya terjadi, aku pun pernah terkena macam tu. nak buat macam mana bila dah last minit jadi macam tu. nasib baik tak book apa=apa lagi. kalau tak rugi je kan. sebagai peringatan, make sure rakan-rakan yang join kita untuk bercuti itu , betul-betul boleh join. bukan yang hangat-hangat taik ayam je tau.

Takut nanti kita yang merana. sebagai pilihan destinasi, aku cadangkan korang melawat Miri, Sarawak . Sebab tempat dia yang cantik untuk di lawati. korang boleh terjah LINK INI untuk maklumat mengenai Miri, Sarawak .

selamat bercuti untuk korang semua !

sekian .

aku share dengan korang Alasan-alasan yang sering di berikan oleh member bila kita ajak untuk bercuti sekali. ( KLIK SINI ) . jom baca, kot-kot ada kawan korang yang di kategorikan dalam kelas tu. hehe selamat membaca !


Advertisement

2 Comments

avatar

Asalam..wah terbaik ..boleh buat panduan travel..teringin nak ke Sarawak. Ipar adik Etuza ada saudara kat Sarawak ..adik pernah bercuti sana ..lama juga tu diorang sana..tqvm kongsi ni ya


EmoticonEmoticon

 

Start typing and press Enter to search