Tarikh Audition I Can See Your Voice Malaysia Musim ke 2. Baiklah, hari ini baru admin sempat nak kemaskini maklumat berkaitan tarikh audition atau tarikh ujibakat ini.

Ramai sungguh yang berminat nak masuk I Can See Your Voice Malaysia 2019 nanti kan. hehe

Sebelum ini, kami pun dah kemaskini  maklumat di page kami >> ICSYVMY << tapi terdapat beberapa perubahan tarikh daripada pihak NTV7. jadi ini merupakan kemaskini terbaru dan terkini untuk anda.

Tarikh Ujibakat I Can See Your Voice Malaysia Musim ke 2


" Admin, saya teringin nak masuk i can see your voice malaysia, bila tarikh ujibakat dan nak kena bawa apa masa audition itu ? "

baik ini jawapan untuk persoalan anda itu .

Good news ! Fans #icsyvmy season 2 !! Siapa berbakat nak jadi Penyanyi Sebenar atau Penyamar ? Boleh datang audition yang akan di adakan pada 10&11, 17&18, 24&25 November, 10 pagi - 5 petang di Sri Pentas, Bandar Utama ! Jangan lupa ajak sekali kawan korang yang berbakat tu ! #icsyvmy #ntv7feelit

Tarikh Audition I Can See Your Voice Malaysia 2019

Tarikh Ujibakat I Can See Your Voice Malaysia Musim 2 


10 & 11 November 2018
17 & 18 November 2018
24 & 25 November 2018

Waktu : 10 am hingga 5 pm

Tempat : Sri Pentas, Bandar Utama.

Audition I Can See Your Voice Malaysia 2019

Anda perlu bawa 

1.  I/C atau kad pengenalan
2. Minus One lagu yang korang nak nyanyi nanti.

Wah, pihak media prima bagi tarikh Extra untuk korang lah.
Jadi, pilih tarikh yang sesuai dengan korang.

Jangan terlepas pula yer.

Kami doakan anda berjaya dalam ujibakat i can see your voice malaysia 2019 itu nanti.

33 Comments

  1. Adakah addition dekat sabah

    ReplyDelete
  2. Dekat jb ade buat tak min ??

    ReplyDelete
  3. Klau nk join skrg, mcm mna? Adax ujibakat lg

    ReplyDelete
  4. Memang untuk season 2 takde uji bakat dah erk min?

    ReplyDelete
  5. Asalam , benda ni sahih ka , maaf atas soalan tu saya nak masuk , saya dari sabah

    ReplyDelete
  6. untuk season 3 bila ade ujibakat....

    ReplyDelete
  7. Hai nak tanya, macam mana cara nak masuk i can see your voice 2019 ni ye..

    ReplyDelete
  8. saya nak masuk sekali lagi
    Nama dulu saya Bhun Sedap, lepasni nak nama Mee Lazat

    ReplyDelete
  9. bila nak wat audition di kelantan

    ReplyDelete
  10. Bila ada lagi audition icsyv malaysia ni

    ReplyDelete
  11. Nak try nasib jugak tapi bila ujibakat..

    ReplyDelete
  12. Ujibakat i can see your voice ada lg tak.. Nk join boleh min bg tarikh tuk ujibakat tersebut

    ReplyDelete
  13. Bila ujibakat
    terbaru yaa admin

    ReplyDelete
  14. salam.. hai admin, bila ujibakat i can see ur voice lagi?

    ReplyDelete
  15. salam admin agak2 ican see your voice3 ada x..kalau ada buatla ujibakat di pulau pinang

    ReplyDelete
  16. harap kalau ,asih ada ujibakat admin tolong beritahu.berminat sangat

    ReplyDelete
  17. Macm mana ya minus one tu...

    ReplyDelete
  18. Hai admin.bila nak ada kan ujibakat i can see your voice..

    ReplyDelete
  19. assalamulaiakum saya fazli berumur 18 asal kuantan berminat utk mengguna bakat yg ada

    ReplyDelete
  20. Nak join icsyv m2 ni boleh lg ke? Ke dh x open audition ? Nak join..

    ReplyDelete
  21. Setiap hari ahad saya akan tggu rancangan ICSYVM.. Saya berminat sangat nak join, ujibakat 2019 please invite me pleaseeeeee๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™

    ReplyDelete
  22. Bila nk buat audition lgi.. nk masuk icsyv..

    ReplyDelete
  23. Saya nak join... Bila ujibakat untuk musim ke-3 ye admin?

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post