Tarikh Audition I Can See Your Voice Malaysia Musim ke 2

Tarikh Audition I Can See Your Voice Malaysia Musim ke 2. Baiklah, hari ini baru admin sempat nak kemaskini maklumat berkaitan tarikh audition atau tarikh ujibakat ini.

Ramai sungguh yang berminat nak masuk I Can See Your Voice Malaysia 2019 nanti kan. hehe

Sebelum ini, kami pun dah kemaskini  maklumat di page kami >> ICSYVMY << tapi terdapat beberapa perubahan tarikh daripada pihak NTV7. jadi ini merupakan kemaskini terbaru dan terkini untuk anda.

Tarikh Ujibakat I Can See Your Voice Malaysia Musim ke 2


" Admin, saya teringin nak masuk i can see your voice malaysia, bila tarikh ujibakat dan nak kena bawa apa masa audition itu ? "

baik ini jawapan untuk persoalan anda itu .

Good news ! Fans #icsyvmy season 2 !! Siapa berbakat nak jadi Penyanyi Sebenar atau Penyamar ? Boleh datang audition yang akan di adakan pada 10&11, 17&18, 24&25 November, 10 pagi - 5 petang di Sri Pentas, Bandar Utama ! Jangan lupa ajak sekali kawan korang yang berbakat tu ! #icsyvmy #ntv7feelit

Tarikh Audition I Can See Your Voice Malaysia 2019

Tarikh Ujibakat I Can See Your Voice Malaysia Musim 2 


10 & 11 November 2018
17 & 18 November 2018
24 & 25 November 2018

Waktu : 10 am hingga 5 pm

Tempat : Sri Pentas, Bandar Utama.

Audition I Can See Your Voice Malaysia 2019

Anda perlu bawa 

1.  I/C atau kad pengenalan
2. Minus One lagu yang korang nak nyanyi nanti.

Wah, pihak media prima bagi tarikh Extra untuk korang lah.
Jadi, pilih tarikh yang sesuai dengan korang.

Jangan terlepas pula yer.

Kami doakan anda berjaya dalam ujibakat i can see your voice malaysia 2019 itu nanti.

Click to comment