FILEM KOREA BERLAKON DI MALAYSIA !

FILEM KOREA BERLAKON DI MALAYSIA !  ||  Viral di facebook mengenai sebuah drama korea yang melakukan pengambaran di sekitar negara malaysia baru-baru ini sejak ia di tayangkan kepada umum pada hari rabu 21 september 2016 waktu korea. Sudah pasti sebagai rakyat malaysia, kita berbangga apabila,malaysia di jadikan lokasi untuk lakonan drama korea tersebut . Korang nak tahu tajuk drama korea berlakon di malaysia ?.
FILEM KOREA BERLAKON DI MALAYSIA !


Tajuk Drama Korea yang berlakon di Malaysia adalah " On the Way to the Airport " . Drama ini mengisahkan kehidupan keluarga seorang pramugari airasia yang mempunyai masalah keluarga. aku boleh katakan , drama ini berisfat kekeluargaan dan best untuk di tonton. aku dah tengok dah,sebab drama on the way to airport dah masuk episod dua. nanti korang boleh tonton online jer.
FILEM KOREA BERLAKON DI MALAYSIA !


Masa tengok drama korea ini , rasa best sangat sebab nampak lokasi dia cantik. mungkin sebab drama korea selalunya di tayangkan dalam HD . Boleh la nampak masjid besi dan lokasi di sekitar putrajaya dalam drama on the way to airport. hehe

Sekian.


loading...

1 comment... add one now

Kin Naz Kin Naz September 24, 2016 at 3:29 AM
Bangganya rasa bila orang korea berlakon kat malaysia.