Type something and hit enter

author photo
By On
SINOPSIS SEBENAR DRAMA MISTERI WAN PEAH !Drama Misteri wan peah yang sudah mula di tayangkan sejak minggu lalu menjadi hiburan kepada peminat drama komedi seram . ramai sungguh peminat drama ni .
SINOPSIS SEBENAR DRAMA MISTERI WAN PEAH ! ; usop wilcha dalam misteri wan peah


Berikut merupakan SINOPSIS SEBENAR DRAMA MISTERI WAN PEAH !

SINOPSIS SEBENAR DRAMA MISTERI WAN PEAH !

Ia mengisahkan seorang Perempuan tua yang suka menyendiri di sebuah kampung .sebab itu jugalah penduduk kampung beranggapan yang wan peah membela saka. Perempuan tua tersebut bernama Wan Peah . Nak di jadikan cerita, satu hari wan peah menyergah 3 rakan karib iaitu Yeh Kumbang , Li kelubi dan Ghani gagap . akibat dari sergahan tersebut menyebabkan mereka bertiga jatuh sakit .

Sejak dari itu, penduduk kampung membenci wan peah dan memberi amaran agar dia tidak keluar dari rumahnya . Sejak dari itu juga tiada lagi berita mengenai wan peah di kampung tersebut . ada yang beranggapan wan peah sudah meninggal dunia.

Sehinggalah satu keluarga berpindah ke sebelah rumah usang di sebelah rumah wan peah . Sejak dari itu, mula timbul kisah misteri dalam keluarga terbabit dan dalam kampung tersebut .Cik siti dan adiknya berpindah ke rumah sebelah rumah wan peah .

Apa yang terjadi kepada wan peah ? betul ke wan peah sudah meninggal dunia ? 12 tahun tu .  mampukah cik siti dan adiknya merungkai kisah wan peah ini. sama-sama kita saksikan di tv 3 tau !

Jom Share Entri SINOPSIS SEBENAR DRAMA MISTERI WAN PEAH ! kalau korang minat drama ni lah. serius best drama wan peah ni . hehe

Sekian .

1 comments:

avatar

Betup cerita ni best. Tak sabar nak tau apa sebenarnya yang jadi pada wan peah tu.

Click to comment